De bedste mærker indenfor maling

De bedste mærker indenfor maling

Mange går og drømmer om at pifte hjemmet op med en ny farve på væggene. Men det er jo ikke os alle der er født med en malerpensel i hånden. Men selvom man ikke har prøvet at male vægge før, så skal det ikke stå i vejen for at kaste sig over projektet. Man er næste 100% sikker på at få et godt resultat hvis man vælger en maling i god kvalitet og man blot følger anvisninger på pakken. Man kan med fordel også Google sig til en udførlig guide om hvordan man maler.

 

For at gøre det let for dig som ny på maler-markedet, så er der her en guide med 3 vægmalinger i god kvalitet. Man kan måske sige at det er de bedste typer/brands på markedet. Så tag et kig på de 3 brands og find den der passer bedst til dine ønsker.

 

Dyrup vægmaling

Denne maling er god fordi den har en god literpris set ift. dækkeevne, holdbarhed og miljøvenlighed. Denne vægmaling kan du uden at tøve vælge når du skal male, det er en maling der er let at bruge og meget slidstærk. Det vil sige at du får en smuk væg med en rigtig god holdbarhed og minimalt vedligehold. Du kan få dunke ned til 0,57 liter og op til 9 liter.

 

B&J vægmaling

Denne maling har fået topplaceringer i forskellige tests. B&J laver udelukkende maling i høj kvalitet og til en meget god pris. Man kan bl.a. se på denne maling, at den har en meget højere dækkeevne end mange andre malinger. Denne maling er også meget let at arbejde med og derfor god til dig der ikke har malet før. Og som bonus er den let at rengøre hvis man skulle være uheldig at male forkert.

 

Jotun vægmaling

En topklasse miljøvenlig maling er den fra Jotun – også kaldet Jotun LADY Wonderwall. Dette er igen en maling af super høj kvalitet, men måske lige et step bedre end de foregående. Alle malinger i denne serie fra Jotun er meget slidstærk og smudsafvisende hvilket giver en minimal rengøring. Det er en maling der vil passe perfekt til næsten alle steder i huset og er velegnet til både gangen, stuerne eller køkkenet.