Smarte løsninger i hjemmet

Smarte løsninger i hjemmet

Vi samler utroligt mange ting og sager sammen igennem et liv, og vi har altid mere end 1 af hver ting, hvilket kan fylde utroligt meget i vores hjem. Derfor vil vi give dig nogle bud på, hvordan du med lette løsninger kan opbevare dine ting. Alle disse ideer er gode til alle med en masse ting, så lad ikke dit soveværelse eller kontor forblive rodet! Dette er blot vores forslag, og der findes naturligvis et hav af andre løsninger. Hvis du er en kreativ sjæl, så har du garanteret allerede en smart løsning i tankerne, hvor vi håber at kunne pege dig i en decideret retning af din drøm.

 

Plastkasser under sengen – Hvis du har meget tøj, især hvis det er større ting som store trøjer eller jakker, er disse opbevaringskasser under sengen virkelig nyttige, fordi de nemt kan stables oven på hinanden og spare gulvplads. Du kan mærke dem efter, hvilket tøj der er i dem, så du altid ved, hvor du skal kigge, når du også har brug for noget bestemt. Personligt opbevarer jeg bøger, dvd-film og træningstøj i bedrollers under min seng. Derved roder de ikke i en kommode eller bliver mikset med mit hverdagstøj.

 

På badeværelset kan du gøre brug af et smart toiletskab, hvor du kan gemme dine parfumer, tandbørste og alle de daglige produkter af vejen. De fås både i klassisk hvid eller med et spejl. Et alternativ til dette kunne være et købe en komplet løsning i et flot designet badeværelsessæt. Begge dele fås i forskellige størrelser og former, så de passer til alt fra parcelhuset til studielejligheden. De passer samtidig også til alle stilarter uanset din indretning.

 

Vægmonteret skoophæng – Hvis du mangler plads i skabet, men stadig ønsker at holde de fleste af dine sko ude af syne, indtil det er tid til at bære dem, er dette en en god og nem opbevaringsløsning. En enkel og praktisk vægmonteret skohylde kan rumme de fleste af dine sko, samtidig med at gulvet holdes fri for rod. Et alternativ kunne være et skotårn – Du kan få et højt 4- eller 5-lags tæt til at opbevare mere end 35 par sko på et kompakt sted. Hvis du ikke har for mange sko, er dette også en god mulighed, hvis du bare gerne vil holde dem organiseret, så de ikke roder rundt overalt på gulvet.